dimecres, 27 d’abril del 2022

Trobada de families amb Ben Amics

 

Bon dia Famíles!


Feim aquesta publicació per fer-vos una convivdada a voltros a una activitat, si si a voltros famílies dels i les infants de l'agrupament. 

L'entitat Ben amics, és l'única associació de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals de les Illes Balears que desenvolupa la seva labor a nivell autonòmic. Ben Amics va néixer l'any 1991 i es constitueix oficialment el 1994 pel que portem una llarga trajectòria de treball a les illes en una doble línia estratègica, en primer lloc, assegurar un espai de referència on les persones LGTBI puguin acudir davant qualsevol problemàtica, dubte o simplement com un espai de trobada i socialització entre iguals. En segon lloc, i de forma externa, ens enfoquem a la transformació social per a mostrar una realitat més diversa del nostre col·lectiu i sensibilitzar a les institucions i la societat en aquest sentit, sempre sota el fonament d'igualtat, respecte, convivència i diversitat.

Aquesta entitat té un projecte que és, El Servei d'Orientació, Informació i Sensibilització per a joves lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (SOIS LGTBI+) és un servei complet que comprèn intervenció individual, grupal i comunitària.

Una de les parts del Servei és la trobada amb les families, que forma part de la part comunitaria. La intervenció comunitària és aquella que es duu a terme pròpiament en mateix centre per tal de contribuir a generar espais més inclusius i erradicar la LGTBIfòbia en aquests espais. Consisteix en realitzar formació a professionals d’àmbits sensibles, infants i joves i famílies  en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere.


Així que vos proposam aquesta trobada per dia 14 de maig, de els 16:30 a les 18 hores. No vos preocupeu, podreu deixar els vostres fills i filles una mica abans al cau. 

Vos deixam un formulari per confirmar assistència, es important que la confirmeu per saber quantes serem i tenir una mica de planificació. El formulari estarà obert fins dia 12 de maig. 

 Moltes gràcies. 

Equip de caps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada